Dutch Thread - Voor den Vaderlanden

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
:lolz: O dit wordt leuk, in m'n eentje Nederlands lopen lullen, iemand die me verstaat?

Cho
 

leGionellz

Pancho Villa is my Direct Ancestor,
Joined
Sep 11, 2002
Posts
1,754
2e Nederlander meldt zich !

Zat net te denken om ook eens een poging te doen meer nederlanders op het forum te vinden :) Uit je post begrijp ik dat er niet veel meer zijn, maar wie weet. Ik ken er iig één.

Trouwens, Cho, wat doe je zoal met de neo ? MVS of AES en heb je specialiteiten zoals kof ?

Ben benieuwd.

/leG
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
Hola :) Nou ik heb zo'n beetje door de jaren heen wel alles gehad. Eerst een MVS cab met redelijk wat games, heb die toen verkocht (je weet hoe gare kwaliteit MVS kasten je hier aangeboden krijgt :( )

Daarna een AES gekocht, die had ik redelijk lang en nog veel goede spellen ook (kof 98,SSII,FFS,FRB etc) maar wegens de komst van de XBOX had ik die afgeschaft (ja.) En toen ben ik een maand of 5 uit de Neo Scene geweest zonder nog iets nieuws gekocht te hebben. Nu ben ik net een week of twee terug om weer opnieuw te beginnen.

Met MVS danwel, of een supergun of een candy cab, een candy cab zal het wel niet worden, moeilijk te vinden en shipping is erg veel.

Maar ik heb altijd de NGPC door de jaren heen blijven supporten, en her en der wat ports gekocht (saturn en dc).

Advies: verkoop nooit je Neo Geo systemen voor next gen consoles, daar krijg je gewoon spijt van (gare MVS kasten kan je het best wegdoen :) )

O ja en ik heb nog een Neo Geo CD met veel games recent verkocht, ik vind dat die console gewoon niet speelbaar is. Gelukkig heb ik een heleboel geld om een grote MVS investering binnenkort te maken.

Das zo'n beetje kort m'n neo-geo en neo-geo.com geschiedenis lol :D

En als ik een game moet kiezen waar ik goed in zou moeten zijn dan is het King of Fighters. Ik ben niet erg goed in Samurai Shodown, Fatal Fury wel, en Last Blade ook redelijk. Maar ik heb dan ook niet echt hele goede competitie, naast mijn broer die vaak tegen mij gelijk speelt.

Cho
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
Als je een idee wilt krijgen hoe mijn collectie er in begin 2000 uitzag kan je de Collections page bekijken. Maar dat is door de loop van de jaren erg veranderd (op dit moment zelfs minder) Ik ga gewoon full MVS nu.

Cho
 

leGionellz

Pancho Villa is my Direct Ancestor,
Joined
Sep 11, 2002
Posts
1,754
Jammer dat ik er nog niet 'bij' was toen je je AES collectie verkocht :) Ik heb 2 maandjes terug een AES gekocht na er jaren een gewild te hebben en er plotseling tegenaan te lopen. Eingelijk wilde ik er een vanaf het begin (stapte destijds een arcade in waar ze AoF 1 hadden draaien) maar dacht dat het nog altijd even onbetaalbaar was als ooit. Toen was ik een jaar of 14, was al lang blij met mijn snes :) maar nu heb ik er natuurlijk de financiele middelen wel voor (al gaat het hard, ben nog erg enthousiast met het kopen van aes games)

Ik zag trouwens de neo voor het allereerst op tv, was bij een show genaamd powerplay, dat beeld ben ik ook nooit meer vergeten. Hoorde van meer mensen dat ze die 'ervaring' gehad hebben..

Hey, als je een EU AES systeem gehad hebt: had jij toevallig zwarte balken boven en onderaan je scherm als je een game speelde ?? Ik heb dat wel, maar ken hier niemand met een EU neo, denk dat het eraan ligt, maar weet het dus niet zeker.

Enne mijn NEO verkopen voor een nieuwe console..? neeuhhh :) dacht het niet. Had van dat geld trouwens al een paar x-boxen kunnen kopen denk ik inmiddels.

/leG
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
Ik ben pas sinds de NGPC launch geintereseerd geraakt in de Neo Geo AES/MVS. Ik vondt de pocket zo goed, dat ik het echte werk later op had gepakt :D

Ik moet ook nog vaak dingen verkopen om plaats te maken voor de Neo, maar vaak is het het wel waard.

Waar blijven de andere NLers... misschien zijn we de enige twee <img src="graemlins/loco.gif" border="0" alt="[Loco]" />

Cho
 

Fredscape

Loyal Neo-Disciple
Joined
Sep 18, 2002
Posts
832
nou zo erg is het ook weer niet dat jullie alleen zijn hoor :)

Ik dacht kom laat ik eens kijken of er al iemand iets gepost heeft en jawel hoor; LeGionellz zit alweer druk te posten hier .... <img src="graemlins/glee.gif" border="0" alt="[Glee]" />

Wel leuk om te zien dat er ook mensen zijn die de console(s) en games hebben omdat ze het goed spul vinden om mee te gamen en niet alleen om mee te handelen. Dat soort gasten kom ik in Nederland veel te veel tegen helaas.
Je koopt dan voor net zoveel geld je games hier in Nederland en in Belgie als dat je ze bij wijze van spreken uit Canada/Vs/Japan laat komen (ok misschien ietsje goedkoper maar vaak niet veel)

Zonde vind ik dat gewoon.....

Waar kom je eigenlijk vandaan Chohan? en natuurlijk willen wij wel weten of jij nog een goed adres weet voor mvs/aes games :)

laterz

Fredscape
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
Jullie kennen elkaar? Zo zie je maar weer dat er toch nog wat NLers zijn :)

Ik ken geen adressen voor MVS en AES in Nederland, flipperkast.nl had een tijdje een redelijke MVS voorraad, maar dat is al weer weg geloof ik.

En over Nederlanders en games in het algemeen is gewoonweg belachenlijk, je bied een Neo Geo AES voor bijvoorbeeld 200 euro aan en ze gaan er gemakkelijk 100 euro onder. En als ze wat verkopen staat ie er voor 300 euro bij wijze van spreken.

Dat is wel een minpunt van de Nederlandse ''gamers'' grotendeels.

Ik woon trouwens in Alkmaar.

Cho
 

Fredscape

Loyal Neo-Disciple
Joined
Sep 18, 2002
Posts
832
Wij kennen elkaar zekerz wel ja, we werken zelfs samen voor dezelfde baas!

En inderdaad is het gewoon triest dat er zoveel gehandeld wordt in nederland.
Nu we het er toch over hebben :) ; ik heb 2 mvs games dubbel, ze gaan uiteindelijk naar e-bay maar als jij misschien interesse hebt zou het stom zijn om ze je niet aan te bieden toch?
Het gaat om Art of Fighting en Samurai Shodown.
Laat me maar weten als je geinteresseerd bent.


Bij flipperkast.nl heb ik wel eens wat gekocht ja, maar de prijzen op de site zijn mij net te hoog alhoewel hij soms wel goeie aanbiedingen op ebay had. Dat viel me dan wel weer mee.
Momenteel maar even een stop op de aankopen gezet omdat het geld anders alleen maar in de Neo zit :)
tijd voor opslag zullen we maar zeggen

Heb je trouwens al een nieuwe console of cab gekocht of nog steeds druk op zoek?
Ik had mijn cab wel redelijk snel gevonden, iets wat ik eigenlijk niet verwacht had.

kga maar eens ff kijken of ze mijn avatar al goedgekeurd hebben.

laterz
 

Asure

Captain Dick,
Joined
Sep 14, 2001
Posts
644
Haha nog een nederlander meld zich :)

Tis bagger in nederland qua prijzen.

Iedereen wil goedkoop kopen en duur verkopen, maar in Nederland betaald niemand ebay-prijzen voor games, tenzij men het echt graag wil hebben.

Ik heb vaak genoeg games op bijv. marktplaats.nl gezet, Jamma en Neo Geo, maar je krijgt er een belachelijk bod voor. Ik haal het meeste van mijn games meestal gewoon in de US of bij Cosmicco.

Ik heb trouwens geen gare kast, maar een perfecte Royal Video 25" met 6-slots mainboard en een hele lading jamma bordjes. :)

- Alex
 

leGionellz

Pancho Villa is my Direct Ancestor,
Joined
Sep 11, 2002
Posts
1,754
Nice !

Ik zat net te denken: De laatste tijd ben ik best aardig voor EMS, UPS Hong Kong sped post etc geweest... Is er iemand met een lijste goeie sellers uit Europa ?

Iedere keer als ik een goeie deal maak is hij na verrekening ineens een stuk minder aardig voor mijn financien :)
 

Fredscape

Loyal Neo-Disciple
Joined
Sep 18, 2002
Posts
832
Denk dat dat wel moeilijk wordt alhoewel in Duitsland volgens mij ook wel wat gasten rondlopen die wel wat hebben. Zowieso zit er 1 duitser op ebay een hoop te kopen aan MVS.

die is me net elke keer voor :)
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
De enige goede plaats is ebay en dit forum, geen europeese winkels... dan heb je nog mdgamesales. Is iemand hier nog geintereseerd om een Neo Geo Candy Cab bestelling te doen bij Arcade-Infinity? Ik heb net een threat gestart in General Discussion, om samen met wat Europeanen een bestelling daar te doen.

Cho
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
Ik heb er samen met een engelsman 20 besteld, ik 10 en hij 10. BlackSpy is zijn naam. Het enige dat nog ontbreekt is een MVS systeem, denk dat ik maar in Nederland voor een normale 1/2 slots board ga zoeken <img src="graemlins/ohno.gif" border="0" alt="[Oh No]" />

Cho
 

Fredscape

Loyal Neo-Disciple
Joined
Sep 18, 2002
Posts
832
Mjah, ik had het aanbod ook van blackspy gekregen, uiteindelijk werd dat me verhoudingsgewijs iets te duur voor 10 van die dozen.
Ik had nog gepost of iemand uit de buurt ze met mij wilde kopen, maarjah je kan niet alles hebben.
Uiteindelijk gaat een setje van 20 stuks naar nederland 175 dollartjes kosten, toch nog even kijken of dat beschikbaar is deze maand :)
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
Heej, misschien kunnen we met z'n drien dan een bestelling doen? Ik weet niet hoeveel jij er wilt maar als je er bijv 10 wilt dan bestellen we er gewoon 30 gezamenlijk, ik denk dat hij dit ook wel ziet zitten want dan verdelen we shipping met z'n drien en is het voor ons allemaal voordeliger. Ik weet niet precies hoeveel het zou kosten ik denk zo met shipping 65.60 pond / 80 euro ongeveer. Opzich is dat niet eens zo heel erg duur, 8 euro per hoge kwaliteit MVS box... (zwart)

Cho
 

Fredscape

Loyal Neo-Disciple
Joined
Sep 18, 2002
Posts
832
dat zou wel een betere prijs zijn ja, komt wel redelijk overeen met in je eentje 20 stuks bestellen dan komt er nog wel wat shipping enzo bij, maargoed dat is wel beter als dat zou kunnen! Heb ik meteen voor al mijn games boxes.
Bestellen we ooit wel weer eens wat meer mocht de verzameling groter worden :)

Als jij het kan regelen voor ongeveer die prijs dan zou dat prima zijn.

ik hoor het wel!
 

Fredscape

Loyal Neo-Disciple
Joined
Sep 18, 2002
Posts
832
dat we trouwns maar met 4 nederlanders zijn.....is ook eigenlijk niet veel nu ik er zo eens over nadenk. :D
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
Ik zou het hem vragen, alleen moet ik wel weten hoeveel je er wilt? 10+? Als je er dus 10 neemt ongeveer 80 euro. Maar als je er wat meer neemt heb jij wel een beetje meer shipping kosten, maar nog voor een betere prijs dan in je eentje natuurlijk. We moetten dit wel snel regelen aangezien de deadline eind october? is.

Cho
 

Fredscape

Loyal Neo-Disciple
Joined
Sep 18, 2002
Posts
832
10 stuks is voorlopig wel genoeg, precies het aantal games dat ik nu heb.
Dus als die 10 vban mij er ook bij kunnen dan zou dat perfect zijn!

Thanx!
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
BlackSpy vindt het goed, hij neemt contact op met Big Bear! We zullen het in een van deze dagen nog te weten komen.

Btw ik ga dus voor een Supergun heb er een gevonden :) Ben weer helemaal terug bij MVS <img src="graemlins/drool.gif" border="0" alt="[Drool]" />

Cho
 

Fredscape

Loyal Neo-Disciple
Joined
Sep 18, 2002
Posts
832
relaxed hoor, ik hoor vanzelf wel waar het geld naartoe moet :)

Beetje nog een redelijke prijs gekregen voor die supergun?
 

chohan

Pao Pao Cafe Waiter
Joined
Sep 18, 2000
Posts
1,784
Supergun voor 180 pond shipped. Bij arcadeheaven.co.uk. Volgensmij is die van hoge kwaliteit, en je vindt nouwelijks andere superguns, althans ik weet niet waar ik ervoor zou moeten kijken. Hmmm er is geen Nederlandse flag :(

Cho
 
Top