Results 1 to 6 of 6

Thread: Help! Neo geo fans uit Nederland!

  1. #1
    Bashful Neophyte

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Holland
    Posts
    17

    icon20.gif Help! Neo geo fans uit Nederland!

    Ik heb onlangs een gemodificeerde Neo Geo gekocht uit Australie maar deze geeft geen beeld en ook geen geluid! Nu ben ik op zoek naar iemand die mij met dit probleem kan helpen... Het kan misschien aan de adapter liggen want ik kan de Australische niet gebruiken... Heeft iemand suggesties? Of zou iemand een keer zo aardig willen zijn om er samen naar te kijken? Misschien dat ik bij iemand zijn adapter kan gebruiken om het te testen? Dan weet ik in ieder geval dat het iets met stroom te maken heeft.. Iedere hulp zou zeer op prijs gesteld worden! Help...

  2. #2
    Timid Neo Newbie

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Belgium

    Posts
    6
    Ik zit zelf met gelijkaardig probleem. Moet een stepdown converter gebruiken maar moet uitpluizen welke geschikt is. Pas maar op met de stroom dat het niet explodeert jouw console.

  3. #3
    Member Dragonfly's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Netherlands

    Posts
    34
    Quote Originally Posted by Ataner
    Ik heb onlangs een gemodificeerde Neo Geo gekocht uit Australie maar deze geeft geen beeld en ook geen geluid! Nu ben ik op zoek naar iemand die mij met dit probleem kan helpen... Het kan misschien aan de adapter liggen want ik kan de Australische niet gebruiken... Heeft iemand suggesties? Of zou iemand een keer zo aardig willen zijn om er samen naar te kijken? Misschien dat ik bij iemand zijn adapter kan gebruiken om het te testen? Dan weet ik in ieder geval dat het iets met stroom te maken heeft.. Iedere hulp zou zeer op prijs gesteld worden! Help...

    Hallo Ataner ,
    Je kan altijd eens bij mij terecht als je wil , ben nogal op thuis met die Neo Geo`s,en kan je waarschijnlijk wel helpen :-)

    Groeten Dragonfly .

    Stuur een pm of mail rechtstreeks naar : spiders2003@hotmail.com

  4. #4
    Bashful Neophyte

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Netherlands

    Posts
    12
    heel vaag jah.... :/ nooit dus problemen mee gehad en heb me neo geo aes system al een dikke jaar al ga ik hem verkopen

  5. #5
    Kuroko's Training Dummy

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Holland

    Posts
    76
    het heeft inderdaad met de strrom toevoer te maken.

  6. #6
    Kuroko's Training Dummy
    ManoRevolver's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Europe

    Posts
    73
    Of zijn tv support gewoon geen 60hz zoals ik in het begin had .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •