Results 1 to 3 of 3

Thread: Colecovision and RF consoles not displaying properly (solved)

  1. #1
    Geese's Thug
    DasiyAge's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    United States

    Posts
    277

    Colecovision and RF consoles not displaying properly (solved)

    Today my daughter decided she wanted to play with my Colecovision racing wheel so I went to get it set up. To my surprise I was greeted with a really snowy picture and then as the game level screen comes up the video cuts in and out quickly. I tested the console on my HDTV and it was fine so now I know it's my Trinitron. I suspect something with the TV tuner inside but I have no clue where to start with something like this. Model no is KV-32FS100 and here is a link with video demonstrating the problem, any help or ideas appreciated to the utmost
    https://youtu.be/aYTAHF55OmE
    Found a setting in the service menu called FSC, set the value to 1 (0-1 scale) picture came in perfectly
    If anyone knows what that setting is I'm curious to know
    Last edited by DasiyAge; 06-24-2020 at 11:56 PM.

  2. #2
    . norton9478's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Sombra Corporation

    Posts
    31,421
    Try toggling the air/cable function in the TV. Try all the channels.

  3. #3
    Geese's Thug
    DasiyAge's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    United States

    Posts
    277
    No change in behavior. I'm contemplating just upgrading all my RF consoles to composite, but I would like to get the TV tuner in working shape. Still looking for suggestions as to what could be malfunctioning

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •