Results 1 to 3 of 3

Thread: Nanao MS9-29S wiggling

  1. #1
    Chang's Combo Meal #6
    Soniku's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    NJ

    Posts
    2,128

    Nanao MS9-29S wiggling

    So I decided to start restoring my New Astro City which hasn't been turned on for years. I noticed a little bit of a wiggle a years ago, but now it seems to be out of control:



    Is this common? I assume it's probably a capacitor, but I figured I'd check here first.

    I tried two different boards and two different power circuits in my house, so unless it's the JAMMA connector (I doubt it) then I guess it has to be the monitor or the PSU that's the problem.
    Last edited by Soniku; 07-04-2020 at 01:19 AM.

  2. #2
    Big Bang Pro Wrestler
    daskrabs's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Phatal Philly

    Posts
    1,043
    My guess is power related. Try plugging into a different household circuit via extension cord. Else, recap your PSU.
    Sony PVM Club, Blast City Club, Egret II Club, Neo Candy Club
    WTB: Neo Geo MVS-U4/29

  3. #3
    I wish my name
    IRL... Was Rich.
    SCOOPIN' USA!
    radiantsvgun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Isle of the Vewlix, in the Castle of Scoops

    Posts
    1,537
    Could be caps, or bad joints. If it’s still on the factory caps, start with a recap and also do the filters. I’ve had similar issues disappear when I reflowed all the points.
    Quote Originally Posted by Taiso View Post
    Nobody cares what you think, Saner.

    Nobody.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •