Results 1 to 4 of 4

Thread: Atomiswave keeps adding credits

  1. #1
    Dodgeball Yakuza
    NEgO MANIAC's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Okinawa, Japan

    Posts
    789

    Atomiswave keeps adding credits

    I plugged in my Atomiswave to play some MS6 and it automatically adds credits continuously. I also tried to go into the service menu and the cursor continuously scrolls. Something is going crazy on the board. I tried the PCB in both my Astro and Blast cabinets. Any ideas?

  2. #2
    SHOCKbox Developer
    BIG BEAR's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Philadelphia,PA
    Posts
    7,128
    Hi,
    A ground connection is touching the credits connection OR a resistor has fsiled connected to the credits connection and needs to be replaced..
    BB

  3. #3
    Dodgeball Yakuza
    NEgO MANIAC's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Okinawa, Japan

    Posts
    789
    I guess I’ll have to pull the case off the PCB and retrace the credit circuit.

  4. #4
    JammaNationX
    Xian Xi's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Waipahu, Hawaii

    Posts
    27,818
    Most likely the diode array has shorted, you can just remove it pretty much

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •