Results 1 to 7 of 7

Thread: MVS Video issue?

  1. #1
    . Miketage's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Greenville, SC

    Posts
    22

    MVS Video issue?

    It was a nice couple days of this thing working and it started showing these pink and green blocks when I turn the mvs on and then it would boot up. Now it just shows this screen like corrupted graphics and it won't do anything. Tried googling but no luck, anybody seen this before?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Mai's Stalker
    Neorebel's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Massachusetts

    Posts
    1,922
    I have never seen that and I'm not very technically well versed, but I have had multiple MVS boards over the last decade - have you tried the obvious:
    -thorough cleaning
    -check for battery leakage
    -check for bursting capacitors
    -check for bad traces
    -try different wires (I see tape on there)
    -try thoroughly cleaning the cart

  3. #3
    . Miketage's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Greenville, SC

    Posts
    22
    All that’s been done. It was just working fine a couple days ago.

  4. #4
    Cham Cham's Banana
    DasiyAge's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    United States

    Posts
    156
    What happens when you boot without a cart?

  5. #5
    . Miketage's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Greenville, SC

    Posts
    22
    Quote Originally Posted by DasiyAge View Post
    What happens when you boot without a cart?
    It boots the same way with or without a cart.

  6. #6

  7. #7
    . Miketage's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Greenville, SC

    Posts
    22
    Quote Originally Posted by Xian Xi View Post
    Reseat your Bios. If it’s an MV1C and has an NBM, reseat it on the CPU.
    Its an MV1B with NBM, I'll give that a try thanks.

    Update: Reseated it many times checked every connection. Made sure everything was clean and still nothing.
    Last edited by Miketage; 09-17-2019 at 05:48 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •