Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 31 of 31

Thread: NVS4000 PSU for NAC

  1. #26
    The Chinese Kid Kid Panda's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Panda Islandô

    Posts
    12,651
    Curious as to why you are using this PSU, you plan on running Naomi stuffs? Or just CPS2?
    Quote Originally Posted by DecepticonZero View Post
    I don't know why you're white knighting this guy, couldn't you buy the North Pole and have the elves build you anything you want?
    Quote Originally Posted by andsuchisdeath View Post
    He can't even tell the difference between shopping in a store and watching a fictional mad max movie. He thinks he saw Tina Turner working there.

  2. #27
    Armored Scrum Object
    Geekman1222's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Your Moms Server Rack

    Posts
    251
    Quote Originally Posted by Kid Panda View Post
    Curious as to why you are using this PSU, you plan on running Naomi stuffs? Or just CPS2?
    Yes since i cant get my hands on a JVS compliant cabinet right now, this is a far more practical option for me than running my Janky power supply setup I have now and then later modding in a stereo amp to play Naomi or other JVS systems down the line

  3. #28
    Armored Scrum Object
    Geekman1222's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Your Moms Server Rack

    Posts
    251
    Okay i got it wired, theres a bit of buzz on the audio and if you CRANK the audio to max you can hear the music fine a bit quite but its got some feed back.

    Im assuming ill need to recap that.

    I have the audio jumper plugged into Audio Out. If you plug it into Audio IN theres no audio.

    I know you guys mentioned you recapped the audio boards, do you still have any part numbers laying around like digikey numbers?

    Thanks
    Last edited by Geekman1222; 07-04-2018 at 04:31 PM.

  4. #29
    I wish my name
    IRL... Was Rich.
    SCOOPIN' USA!
    radiantsvgun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Isle of the Vewlix, in the Castle of Scoops

    Posts
    1,381
    It’s a Sega model 3 amp, this should work:

    https://www.arcadepartsandrepair.com...-cap-kit-105c/


    Quote Originally Posted by Taiso View Post
    Nobody cares what you think, Saner.

    Nobody.

  5. #30
    Armored Scrum Object
    Geekman1222's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Your Moms Server Rack

    Posts
    251
    Thanks, which reminds me i need to buy the cap kit for my monitor chassis on there too :P

  6. #31
    Armored Scrum Object
    Geekman1222's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Your Moms Server Rack

    Posts
    251
    Okay so today I hooked up the Naomi after testing the voltages to the new NVS4000 power supply and guess what amplified audio is fine no feedback so what gives? Why would i be getting a hum/static/quite volume when im passing mono jamma amplified audio from standard PCB's?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •