Results 1 to 3 of 3

Thread: NEOGEO AES Graphics issue?!

  1. #1
    .
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    New York

    Posts
    2

    Question NEOGEO AES Graphics issue?!

    Hi,

    I am not a NEOGEO AES expert. Can anyone please tell me how to fix this issue in the video I uploaded on Youtube. If you look in the middle of the screen, you see a line coming from the bottom to the top. I am using the NEOGEO with the OSSC through a scart cable. My AC adapter is chinese, got it off ebay for around $11. Is it caused by the AC adapter? Any clue?

    https://www.youtube.com/watch?v=YpoCKj5rohk

    Thank you all

  2. #2
    Street Hoop Star
    Niko's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Kentucky

    Posts
    1,424
    Quote Originally Posted by MCLiLBas View Post
    Hi,

    I am not a NEOGEO AES expert. Can anyone please tell me how to fix this issue in the video I uploaded on Youtube. If you look in the middle of the screen, you see a line coming from the bottom to the top. I am using the NEOGEO with the OSSC through a scart cable. My AC adapter is chinese, got it off ebay for around $11. Is it caused by the AC adapter? Any clue?

    https://www.youtube.com/watch?v=YpoCKj5rohk

    Thank you all
    Looks like noise to me, probably the AC Adapter, SCART cable or both.

    If you move the scart cable around, does it make any difference?

  3. #3
    .
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    New York

    Posts
    2
    Yes, looks like noise!
    I did move the scart cable. No difference!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •