Page 56 of 96 FirstFirst ... 64652535455565758596066 ... LastLast
Results 1,376 to 1,400 of 2396

Thread: PCE Super SD System 3 - Terraonion New Product (Dec 2017)

  1. #1376
    Neosd Developer neosd's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Europe

    Posts
    919
    Quote Originally Posted by neozeed64 View Post
    I was originally hyped to get it asap. At this point it doesnt seem as big a deal. 30 bucks is 30 bucks, but as someone else pointed out it will be in transit far shorter with ups. So I guess it will be worth it in that respect.
    Its 18 bucks less, not 30 and a big headache to us cause this would force us a huge lot of paperwork.

    BTW, we should have the new SSD3 board for at the end of this week ... we will do the same as before : solder two units it by hand to validate the pcb and start producing factory units.

    Again, patience, we are doing a lot of things right now and we are really running out of free time to answer things on forums
    Will i get 0 secconds loading times if i make a cluster of the entire size of the microsd ?



    NEOSD - The ONLY Neo Geo AES & MVS Flash Cart - TEAM Member


  2. #1377
    Bashful Neophyte

    Join Date
    May 2015
    Location
    United States

    Posts
    10
    Quote Originally Posted by neosd View Post
    Its 18 bucks less, not 30 and a big headache to us cause this would force us a huge lot of paperwork.

    BTW, we should have the new SSD3 board for at the end of this week ... we will do the same as before : solder two units it by hand to validate the pcb and start producing factory units.

    Again, patience, we are doing a lot of things right now and we are really running out of free time to answer things on forums
    Thank you so much for the update.

  3. #1378
    Bashful Neophyte
    neozeed64's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    new jersey

    Posts
    15
    Quote Originally Posted by neosd View Post
    Its 18 bucks less, not 30 and a big headache to us cause this would force us a huge lot of paperwork.

    BTW, we should have the new SSD3 board for at the end of this week ... we will do the same as before : solder two units it by hand to validate the pcb and start producing factory units.

    Again, patience, we are doing a lot of things right now and we are really running out of free time to answer things on forums

    Fair enough. In hindsight, I apologize for bothering you guys abought this.

  4. #1379
    There can be only one. Syn's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Crap they're tearing down the Palace of Auburn Hills. I guess it's I-75 & M-59 now.

    Posts
    6,032
    I honestly think you would have regretted it come shipping day

  5. #1380
    Rugal's Thug

    Join Date
    Jul 2016
    Location
    italy

    Posts
    95
    Hi, i'm preparing my 64GB Sandisk microSD. It is formatted in exFat. And currently I configured it in this wa. In the root I put:

    1) BIOS folder, with 2 files inside named: [BIOS] Super CD-ROM System (Japan) (v3.0).pce and [BIOS] Games Express CD Card (Japan).pce
    2) HUCARDS folder, with inside some .pce rom games
    3) CD ROMS folder, with inside all the .cue and .iso files of all my games

    Do you confirm that this configuration is correct? Or is it necessary to change anything?

    thank you!

  6. #1381
    Crossed Swords Squire

    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Ohio,USA

    Posts
    199
    Quote Originally Posted by legolas119 View Post
    Hi, i'm preparing my 64GB Sandisk microSD. It is formatted in exFat. And currently I configured it in this wa. In the root I put:

    1) BIOS folder, with 2 files inside named: [BIOS] Super CD-ROM System (Japan) (v3.0).pce and [BIOS] Games Express CD Card (Japan).pce
    2) HUCARDS folder, with inside some .pce rom games
    3) CD ROMS folder, with inside all the .cue and .iso files of all my games

    Do you confirm that this configuration is correct? Or is it necessary to change anything?

    thank you!
    To make your life easier, you should put the CD games in separate folders inside your CD folder.

  7. #1382
    Rugal's Thug

    Join Date
    Jul 2016
    Location
    italy

    Posts
    95
    Quote Originally Posted by MobiusStripTech View Post
    To make your life easier, you should put the CD games in separate folders inside your CD folder.
    Ah ok. So, for example, I put these 2 files:

    Akumajou_Dracula_X_-_Chi_no_Rinne_(NTSC-J)_[KMCD3005].cue
    Akumajou_Dracula_X_-_Chi_no_Rinne_(NTSC-J)_[KMCD3005].iso


    in a folder named for example Akumajou Dracula X and then i put this folder in the folder CD GAMES. And I follow this for every cd game. Correct?

  8. #1383
    Crossed Swords Squire

    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Ohio,USA

    Posts
    199
    Yes. That will make it easier for organizing.

  9. #1384
    Rugal's Thug

    Join Date
    Jul 2016
    Location
    italy

    Posts
    95
    done! It doesn't matter the named that I use for every folder, am I right? It isn't necessary to name the folder with same name of .bin/cue file name, correct?

  10. #1385
    Crossed Swords Squire

    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Ohio,USA

    Posts
    199
    Correct you can name it however you want.

  11. #1386
    Rugal's Thug

    Join Date
    Jul 2016
    Location
    italy

    Posts
    95
    Quote Originally Posted by MobiusStripTech View Post
    Correct you can name it however you want.
    thank you

    In this way games on cd format will be correctly detected in the CD ROMS section on the SD System 3 and the pce format games will be detected in the Hucard section. Right?

  12. #1387
    Crossed Swords Squire

    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Ohio,USA

    Posts
    199
    Yes. You don't need separate folders for the device to read correctly but it will help you to manage your files in case you need to update things. Or in cases where you may have multiple revisions of the same game.

  13. #1388
    Rugal's Thug

    Join Date
    Jul 2016
    Location
    italy

    Posts
    95
    perfect, i have understood. thanks

  14. #1389
    Timid Neo Newbie

    Join Date
    May 2014
    Location
    Fulshear, TX

    Posts
    6
    So cool!!!

  15. #1390

    gozaimas's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Brighton, UK

    Posts
    230
    Got mine up and running today. I've never been a PCE owner till now, so I don't have any prior experience with the system to compare it to, but all I can say is that I'm absolutely delighted. The picture, through my Sony 2130QM, is unbelievably vivid. The sound is bright and load times are whip fast. God, Star Soldier! What a game. Seems like the place to be for pre-Saturn shmups, for sure. Totally overjoyed.

    The only slight problem I'm having is figuring out how to get back to the SD menu from a game. I've tried holding down the Select and Run buttons, as per Terraonion's video, but all it does is rest the game, not return to the game select menu. Any ideas? For future projects, a few pointers on the controls in the instruction manual wouldn't go amiss!

  16. #1391
    Pm Rot. He'll Give You
    A Great Custom Rank.
    [OCEAN]'s Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Barcelona,Spain
    Posts
    687
    Quote Originally Posted by gozaimas View Post
    Got mine up and running today. I've never been a PCE owner till now, so I don't have any prior experience with the system to compare it to, but all I can say is that I'm absolutely delighted. The picture, through my Sony 2130QM, is unbelievably vivid. The sound is bright and load times are whip fast. God, Star Soldier! What a game. Seems like the place to be for pre-Saturn shmups, for sure. Totally overjoyed.

    The only slight problem I'm having is figuring out how to get back to the SD menu from a game. I've tried holding down the Select and Run buttons, as per Terraonion's video, but all it does is rest the game, not return to the game select menu. Any ideas? For future projects, a few pointers on the controls in the instruction manual wouldn't go amiss!
    If you want the select+run shortcut to work, you must enable it in the options menu. I think it's disabled by default, since it might cause problems with some game.

  17. #1392
    Neosd Developer neosd's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Europe

    Posts
    919
    Quote Originally Posted by gozaimas View Post
    Got mine up and running today. I've never been a PCE owner till now, so I don't have any prior experience with the system to compare it to, but all I can say is that I'm absolutely delighted. The picture, through my Sony 2130QM, is unbelievably vivid. The sound is bright and load times are whip fast. God, Star Soldier! What a game. Seems like the place to be for pre-Saturn shmups, for sure. Totally overjoyed.

    The only slight problem I'm having is figuring out how to get back to the SD menu from a game. I've tried holding down the Select and Run buttons, as per Terraonion's video, but all it does is rest the game, not return to the game select menu. Any ideas? For future projects, a few pointers on the controls in the instruction manual wouldn't go amiss!
    You have to hold the combo even if the board reboots, donīt release it until menu shows


    Quote Originally Posted by [OCEAN] View Post
    If you want the select+run shortcut to work, you must enable it in the options menu. I think it's disabled by default, since it might cause problems with some game.

    this is correct aswel, i think the manual explains that.
    Will i get 0 secconds loading times if i make a cluster of the entire size of the microsd ?



    NEOSD - The ONLY Neo Geo AES & MVS Flash Cart - TEAM Member


  18. #1393

    gozaimas's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Brighton, UK

    Posts
    230
    ah, yes, that works now that I turned the option on in the menu. Thanks!

  19. #1394
    Neosd Developer neosd's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Europe

    Posts
    919
    EDIT - PRODUCTION STATUS - 09-02-2018

    We got the new pcbs today from factory

    NEW Panel front picture:



    There is only one visible change on the front, www.neosdstore.com has been replaced by www.terraonion.com

    On the back there are more changes



    On the left its the OLD pcb and on the right there is the NEW one.

    We have soldered the new pcb today by hand and everything works fine, rgb issue is gone

    So whats the road map as today ?

    monday 12th february we enter into production for the batch. we should be shipping again before the month ends, i think factory will take about 14-21 days to provide us the boards.

    Thanks
    Will i get 0 secconds loading times if i make a cluster of the entire size of the microsd ?



    NEOSD - The ONLY Neo Geo AES & MVS Flash Cart - TEAM Member


  20. #1395
    NEST Puppet
    fille1976's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    belgium

    Posts
    187
    Thx neosd for the update.

  21. #1396
    Rugal's Thug

    Join Date
    Jul 2016
    Location
    italy

    Posts
    95
    thank you

  22. #1397
    . Yodd's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Cincinnati, OH

    Posts
    2,966
    Heck yeah!!



  23. #1398
    Member AlxUnderBase's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Romania

    Posts
    37
    Quote Originally Posted by neosd View Post
    EDIT - PRODUCTION STATUS - 09-02-2018

    We have soldered the new pcb today by hand and everything works fine, rgb issue is gone

    So whats the road map as today ?

    monday 12th february we enter into production for the batch. we should be shipping again before the month ends, i think factory will take about 14-21 days to provide us the boards.

    Thanks
    That means POWER & strenght ! you are rock sir !
    Last edited by AlxUnderBase; 02-10-2018 at 03:00 AM.
    Neo Geo AES Serial# 033218 (Aes 3-3 Rev)

  24. #1399
    Neosd Developer neosd's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Europe

    Posts
    919
    Hello,

    Some videos of the new pcb, its the same footage captured with the Framemeister and with a camera.



    Will i get 0 secconds loading times if i make a cluster of the entire size of the microsd ?



    NEOSD - The ONLY Neo Geo AES & MVS Flash Cart - TEAM Member


  25. #1400
    Bashful Neophyte
    Loukey's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Earth

    Posts
    14
    Looks really good!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •