Results 1 to 7 of 7

Thread: mv1f with error Z80 SLOT SWITCH IGNORED SM1

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Neo Bubble Buster

    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    42

    icon18.gif mv1f with error Z80 SLOT SWITCH IGNORED SM1

    hello
    i have a slot mv1f ,how have a problem ,i test it with smkdan 1.09 and it post me Z80 SLOT SWITCH IGNORED SM1 , SM1 OTHERWISE LOOKS UNRESPONSIVE.
    thanks to everybody who help me

  2. #2
    Neo Bubble Buster

    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    42
    hello
    there is nobody who can help me?
    nobody have seen this mistake
    best regards

  3. #3
    JammaNationX
    Xian Xi's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Waipahu, Hawaii

    Posts
    27,849
    Pull the SM1 and verify the image.

  4. #4
    Neo Bubble Buster

    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    42
    hello
    the SM1 have a good image!!!!!!

  5. #5
    .
    Join Date
    Jan 2020
    Location
    ruanda

    Posts
    113
    how can you verified the sm1 image?

  6. #6

    Neo Alec's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    USA

    Posts
    8,591
    Quote Originally Posted by pier View Post
    how can you verified the sm1 image?
    Put it in your EPROM reader/writer, and compare it to the rom file it's supposed to be.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •