Results 1 to 13 of 13

Thread: mv-1b no sound and problem picture

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    30

    icon91.gif mv-1b no sound and problem picture

    hello
    i come back with another slot mv1b how have garbage screen with click of death too,i repair it by changing only chip like my another board fix,changing all ram and bios but same thing so i just changing NEO BUF near dipswitch and slot work.but i realise there is no sound,so i recap all caps :same thing,change AMP TOSHIBA :NO GOOD,change op amp:NO GOOD,DAC :GOOD but with another good daughter board no sound too.
    and the picture of all games have a mistake only background working,i can see the time ,the score ,the number player all but not any soldiers "metal slug"
    please help me to resolve the problem
    best regards

  2. #2
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    30
    i change the Z80 too but no sound

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    30
    hello
    there is nobody who can help me?
    nobody have seen this mistake
    best regards

  4. #4
    Kuroko's Training Dummy
    pnauts's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    France

    Posts
    72
    Did you changed the YM2610 ?

  5. #5
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    30
    yes,i change the IC but no sound too

  6. #6
    Kuroko's Training Dummy
    pnauts's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    France

    Posts
    72
    it could be the RAM6116 and for your video problem looks at ZMC2 outputs

  7. #7
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    30
    6116 ok change with more new ram but still not working and about video i change with a daughter board and th problem is the same not working
    changement fait avec une carte fille d un autre slot mv1b et toujours meme chose,je pense a une piste couper mais laquelle?
    merci encore

  8. #8
    Kuroko's Training Dummy
    pnauts's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    France

    Posts
    72
    ZMC2 is on the daughter board ?

  9. #9
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    30
    yes is on the little board with slot on the mv1b slot

  10. #10
    Kuroko's Training Dummy
    pnauts's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    France

    Posts
    72
    you have also some SNK customed chips which deals with all the sounds signals, in particular the NEO-D0
    do you have it on your board?

    https://wiki.neogeodev.org/index.php?title=NEO-D0

  11. #11
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    30
    no i don t have this chip in my mv1b slot
    but what else for the graphic problem ,who i have mistake and missing pictures like the neo geo logo in the top of screen
    best regard

  12. #12
    Kuroko's Training Dummy
    pnauts's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    France

    Posts
    72
    I have also the trouble with a slot (missing NEO-GEO) and problem on sprites? I think I'll change the LSPC.

  13. #13
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    paris

    Posts
    30
    i think too but at this moment i don t have this chipset
    thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •