Results 1 to 4 of 4

Thread: Sharp SF1: no picture

  1. #1
    Sho's Rival
    Tw3ek's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Mortville

    Posts
    1,439

    Sharp SF1: no picture

    Hello!

    So I recently picked up this TV that was claimed "untested" (aka doesn't work). The TV portion of it works fine, but the game section displays nothing. When hooked up to the multi-out port on the back of the TV and fed back into video outputs, there is sound (kinda spotty, the connection with the audio jack is iffy) and a scrolling picture leading me to think that it might be a sync issue. Here's a quick video of the issue in action:



    There are 4 pots on the inside that were coated in filth, but have since been cleaned off. I think maybe adjusting them a bit might bring back the video at least via the multi-out connection.

    UfbZjsT.jpg

    My only question is why would the game channel show nothing and play no sound if that data is getting to the multi-out connection on the same board? Anybody happen to have experience with one of these?
    [Rot] 1:39 pm: Twonk is a SAVIOR!

  2. #2
    Chin's Drinking Partner
    ballzdeepx's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Nakatomi Towers

    Posts
    2,793
    I'd start by removing the cat that died in there.

  3. #3
    Sho's Rival
    Tw3ek's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Mortville

    Posts
    1,439
    It's gone, just no after picture haha.
    [Rot] 1:39 pm: Twonk is a SAVIOR!

  4. #4
    Thou Shalt Not
    Question Rot.
    xsq's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Muenster, Germany

    Posts
    7,318
    hope you get it fixed man!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •