Raz, this is especially for you, hope you can also read Finnish

Tuli tehty varsin mukava matka tämän vuoden MGC:n Milwaukeehen. Kysymyksessä siis Arcade/Retrogaming tapahtuma Brookfieldsissä (WI), paljon pelattavaa, paljon ostettavaa ja paljon paikallisia harrastajia tavattavana.

Tykästyin tapahtumaan, paikallisiin loistaviin craft beereihin ja mielettömän ystävällisiin jenkkeihin niin, että aloin jo suunnittemaan seuraavan vuoden matkaa. Samalla tuli mieleen, että kiinnostaisko ketään teistä lähteä mukaan. Porukassa hauskuus nousee toiseen potenssiin ja kulutkin pienenevät, jos voidaan jakaa hotellihuoneita / taksikuluja jne.

Paikalliset muuten palaisivat halusta nähdä Razoolan, vink vink. Varmaan Arcadeworks/windy gaming osastolta löytyisi paikka ja vendor lappu kaulaan.

Kustannukset tällaiselle matkalle riippuvat pitkälti lentojen hinnasta. Ne pyörivät jossain 800 euron pinnassa, mutta kun lennon valitsee vähän lähempänä tapahtumaa, niin esim. meillä vaimon kanssa maksoi edestakainen lento 540euroa Berliinin kautta. O'Haren kentältä Milwaukeehen pääsee parissa tunnissa bussilla, joka maksaa 30 dollaria ja sieltä maksaa saman verran sitten taksi brookfieldiin.

Paikanpäällä on paljon hotelleja, brookfields suites oli kohtuu halpa, n. 113 dollaria yö kaikkine veroineen. Suitet ovat kaksihuoneisia ja niissä mahtuu nukkumaan monta. Tuolla hintaan kuului aamupala ja myös jonkin sortin päivällinen.

Paikan päälle kannattaa varmaan lentää jo torstaina, jotta lauantaina on jo täysissä voimissa, tosin me lennettiin perjantaina, koska molemmat totutaan aikaeroon helposti. Matkustaminen kestää vaihdon pituudesta riippuen siinä n. 18 tuntia kaikkineen...

Paikalla kannattaisi olla ehdottomasti maanantai-iltaan saakka, tällöin ehtii kunnolla olla molempina päivinä paikalla. Tietysti kerran kun jenkkilään matkustaa, niin pidempikin visiitti voisi tulla kysymykseen.

Tässä vielä tietoa tapahtumasta ja videota paikan päältä

https://www.midwestgamingclassic.com/
https://www.youtube.com/watch?v=BncmZbDPmAM

Näin vuosi etukäteen tämä on tietysti spekulointia, eihän tarkka ajankohtakaan ole selvillä, mutta koska matka nyt ei varsinaisesti ole ilmainen, ajankohdan vuoksi useimpien pitää kuitenkin järjestää muutamia lomapäiviä ja perheellisillä varsinkin tälläinen voi aiheuttaa enemmänkin järjesteltävää. Mutta onko kenelläkään innostusta moiseen retkeen?