PDA

View Full Version : S-video setup



KyoAD
01-18-2001, 05:37 AM
Hello everyone,

Does any of you here happen to know how to set up my neogeo console to s-video output? I'm sick of using the av cable already!!

wjw123
01-18-2001, 05:52 AM
Originally posted by KyoAD:
Hello everyone,

Does any of you here happen to know how to set up my neogeo console to s-video output? I'm sick of using the av cable already!!

Ask Jeff - one of the moderators. He can Mod your Neo Geo to use Svideo.

windtek
01-19-2001, 04:13 PM
I just got my system back from Jeff...Man what a difference. Worth every penny you can also get stereo RCA jacks added and a Bios mod that will allow you to change country settings and many other options.

KyoAD
01-19-2001, 09:54 PM
Originally posted by windtek:
I just got my system back from Jeff...Man what a difference. Worth every penny you can also get stereo RCA jacks added and a Bios mod that will allow you to change country settings and many other options.


Hey so how long does it take for you to get your system back? I am planning to mod my set too. Btw, is your set ntsc or pal?