PDA

View Full Version : CPS3 No Sound



Berty
03-26-2006, 05:41 PM
Hi,

Im not getting any sound from my jap cps3 kit. Im assuming that it is because the sound is set to stereo (and i dont have it hooked up through stereo). I need to know where to go to change it back to mono. The only problem is that all of the test menu is in Japanese. Can someone please give me some clues as to where to look?

Valgar
03-26-2006, 06:07 PM
Off the top of my head since I don't have 3rd Strike in the cabinet.

Option #7

Then #1

Second to last.

It is in english. Either says EXTERNAL or JAMMA.

Berty
03-26-2006, 06:15 PM
hmmm,

I can only japanese, time to get my old japanese katakana books out of the drawer.

Kickin' Wing
03-26-2006, 10:57 PM
Just pulled the SF3:NG manual from Sheeps (http://www.world-of-arcades.com/) and it's Option 7>1>6 (like Valgar said) to switch between Stereo & Mono sound. Also Stereo appears to be the Factory Default, so if you manage to reset the board, it'll revert back to that.

-Kickin' Wing

tokyopunchout
07-11-2015, 02:43 PM
Just pulled the SF3:NG manual from Sheeps (http://www.world-of-arcades.com/) and it's Option 7>1>6 (like Valgar said) to switch between Stereo & Mono sound. Also Stereo appears to be the Factory Default, so if you manage to reset the board, it'll revert back to that.

-Kickin' Wing

Even though this was from a million years ago, it just helped me, so thanks :D

***Rot says... At least you can use the search function... geez...

Necrobump city...